Går ni i renoveringstankar?

För oss på Schööns Måleri är inget jobb för stort eller för litet! Våra ledord sedan starten 1918 har varit; kvalitet före kvantitet, och det tillsammans med våra duktiga medarbetare och goda kundrelationer är de främsta anledningarna till att vi lyckats så bra genom alla år.

Våra kunder

Våra kunder är privatpersoner, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och kommuner. Vi har storlek, kompetens och smidighet att hantera alla typer av måleriprojekt, stora som små.

Invändigt måleri

Vi utför alla typer av invändigt måleri. Det kan bestå av tapetsering, målning av tak, väggar, fönster och snickerier eller traditionell handmålning av luckor och dörrar. Vi sprutmålar även köksluckor, möbler och annan inredning som är behov av en uppfräschning i vår egen sprutverkstad.

Vi utför även certifierat våtrumsmåleri vid till exempel stambyten eller badrumsrenoveringar.

Utvändigt måleri

Vi klarar av de flesta typer av utvändig målning. Vi har stor kunnighet i att måla putsfasader, målning av traditionell träpanel, renovering av ekpartier, plåtmålning samt rostskyddsmålning.

Trapphusrenovering

Vid trapphusmålning utför vi all form av färgsättning, såväl traditionell som modern. Vi har dekorationsmålare som är experter på marmorering, ådringsmålning, bårder, väggmotiv samt travertinmålning. Vi hjälper er gärna med allt från konsultation på plats, digital färgsättning till praktiska tips som underhåll och skötsel.

Garagemålning

Vi har lång erfarenhet av målning av garage och parkeringshus till företag och bostadsrättsföreningar. Vi utför högtryckstvätt med hetvatten, målar parkeringsplatser samt kontrast-och nödutgångsmarkeringar.

Tvätt och behandlingar

Vi tvättar alla typer av fasader såsom puts, tegel, trä, plåt och betong. När det gäller fasader angripna av mögel och alger kan vi också erbjuda tvätt på ett professionellt och miljövänligt sätt. Vi erbjuder även olika typer av efterbehandlingar så som klotterskydd och Grön-Fri.

Låt oss hjälpa er med ert måleriprojekt

Kontaktpersoner

Håkan Ståhl
Projektledare

0705-54 13 99
hakan@schoonsmaleri.se

Jan-Inge Jönsson
Projektledare

0708-35 17 99
jan@schoonsmaleri.se

Joakim Petersson
Projektledare

0705-93 95 54
joakim@schoonsmaleri.se

Bjarne Svendsen
KALKYLATOR / KVALITETSANSVARIG

0705-54 17 40
bjarne@schoonsmaleri.se