komplett Servicemåleri

För oss på Schööns Måleri är inget jobb för stort eller för litet! Våra ledord sedan starten 1918 har varit; kvalitet före kvantitet, och det tillsammans med våra duktiga medarbetare och goda kundrelationer är de främsta anledningarna till att vi lyckats så bra genom alla år.

Akut måleri

Idén med servicemåleri är att det skall gå snabbt och effektivt att få professionell hjälp med måleri vid exempelvis tråkigheter såsom skadegörelse, vattenläcka eller andra olägenheter.

20 servicebilar

Vi har tjugo servicebilar som hjälper er med både stora och små mer eller mindre akuta måleriuppdrag. Vi är snabbt på plats och bilarna innehåller det mesta för att lösa våra kunders önskan med så kort varsel som möjligt.

Många års erfarenhet

Våra servicemålare har många års erfarenhet av branschen och är vana att sköta kundkontakt och utföra ett proffsigt måleriarbete på flera olika arbetsplatser samtidigt.

Avtalskunder

Flertalet av våra kunder är fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och kommuner där vi utför löpande servicemåleri. Många är avtalskunder och återkommande sedan många år tillbaka.

Låt oss hjälpa er med ert måleriprojekt

Kontaktpersoner

Håkan Ståhl
Projektledare

0705-54 13 99
hakan@schoonsmaleri.se

JAN-INGE JÖNSSON
Projektledare

0708-35 17 99
jan@schoonsmaleri.se

JOAKIM PETERSSON
Projektledare

0705-93 95 54
joakim@schoonsmaleri.se

BJARNE SVENDSEN
KALKYLATOR / KVALITETSANSVARIG

0705-54 17 40
bjarne@schoonsmaleri.se