Måleri till nyproduktion

Schööns Måleri arbetar effektivt och strukturellt med måleri inom nyproduktion med allt från villor och radhus till större projekt såsom nybyggnation av bostadsrätter, butikslokaler och köpcentrum. När ni anlitar Schööns måleri kan ni vara säkra på att vi arbetar enligt schemalagda avtal och följer tidsplaner korrekt.

våra kunder

Vi erbjuder måleritjänster till både mindre och större nyproduktionsprojekt. De som beställer är oftast fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, byggföretag, kommuner och landsting.

nyproduktionsprojekt

Vi har målat flera stora nyproduktionsprojekt i Malmö. Däribland Emporia och The Point på Hyllie, Malmö Universitets byggnad Niagara på Universitetsholmen och Ikeas internationella mötesplats Hubhult på Svågertorp.

Brandskyddsmålning

Vi utför certifierat brandskyddsmåleri med målet att fördröja brandspridningsförloppet och vinna så mycket tid som möjligt för räddnings- och släckningsåtgärder. Med ett bra brandskydd kan du minska risken för att människor skadas, eller i värsta fall omkommer, vid bränder. Dessutom kan de materiella skadornas omfattning begränsas.

Andra specialbehandlngar

Vi har en hög teknisk kompetens på företaget och kan förutom brandskyddsmålning utföra epoxybehandlingar, rostskydd, våtrumsmålning och mycket mer. Alla målare utbildas med jämna mellanrum för att hålla sig uppdaterade kring aktuella lagar och regler.

Låt oss hjälpa er med ert måleriprojekt

Kontaktpersoner

Håkan Ståhl
Projektledare

0705-54 13 99
hakan@schoonsmaleri.se

JAN-INGE JÖNSSON
Projektledare

0708-35 17 99
jan@schoonsmaleri.se

JOAKIM PETERSSON
Projektledare

0705-93 95 54
joakim@schoonsmaleri.se

BJARNE SVENDSEN
KALKYLATOR / KVALITETSANSVARIG

0705-54 17 40
bjarne@schoonsmaleri.se