målning för bostadsrättsföreningar

Hundratals små och stora bostadsrättsföreningar har under årens lopp anlitat Schööns Måleri för utvändiga och invändiga måleriarbeten. Vi besitter den kunskap, utbildning och certifiering ni som kund har rätt att kräva såsom ID06, Våtrum MVK-auktorisation, Epoxi, Lift, Ställning 2-9 meter och Brandskyddsmålning. Allting börjar med kontakt och därefter återkommer vi inom 24 timmar. Offertförfrågan och konsultation är kostnadsfritt.

Skapa en kostnadsfri offertförfrågan

Såhär fungerar det

1. Offertförfrågan måleri

Vi börjar med kontakt via formuläret ovan där vi får en uppfattning av ert fastighetsbolags måleriprojekt. Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar måndag-fredag. Det går även bra att ringa oss på 040-180035 om ni föredrar ett samtal.

2. Kontakt och genomgång

Vi bestämmer en tid för genomgång av omfattningen på plats, där vi tillsammans med er som beställare går igenom vad som skall göras och vi kommer gärna med tips och råd på behandlingar, färgsättning m.m. Oftast kan vi lämna prisuppgift för ert måleriprojekt via e-post men detta varierar beroende på måleriprojektets omfattning.

3. Beställning och Utförande

Vid beställning får ni en skriftlig bekräftelse och sedan bestämmer vi i samråd med er som beställare en tid för utförande. Under hela processen har vi löpande kontakt så du som inköpare för ert fastighetsbolag vet vad som händer och vi följer alltid upp varje projekt så att resultatet har blivit som ni förväntat er.

Referenser

Här presenteras ett litet urval av alla de föreningar som anlitat Schööns Måleri. En hel del av dem under många år. Såväl för serviceunderhåll av gemensamma ytor samt helrenovering av lägenheter. Det finns så klart många fler. Chansen är stor att vi jobbat i en förening i er närhet.

Brf Södertorp

Stor förening med 486 lägenheter, lokaler, garage och markytor. Husen byggdes 1972. Vårt uppdrag: Underhåll av gemensamma utrymmen samt servicemålning i lägenheter.

Brf Sjösidan

Huset byggt 1938. Har 23 lägenheter, två lokaler samt garage. Vårt uppdrag: Måla trapphus och återskapa gamla dekorationer.

BRF SOLHUS

Två hus med 95 lägenheter och originalfönster från 1929. Vårt uppdrag: Utvändig linoljemålning av 500 fönster och 40 dörrar

BRF ATLE

Vårt uppdrag: Total fasadrenovering, målning av balkonger, plåtdetaljer på tak såsom skorstenar, hängrännor och stuprör samt renovering av trapphus.

HSB Brf Henriksdal, Lindeborg & Sofieholm i Malmö

Föreningarna som har en gemensam förvaltning består av totalt 1370 lägenheter. Vårt uppdrag: Inre och yttre underhåll av gemensamma utrymmen, servicemålning av lägenheter samt målning av garage.

Måleri för bostadsrättsföreningar

Kontaktpersoner

Sandra Olsson
Projektledare

0709-59 01 30
sandra@schoonsmaleri.se

Håkan Ståhl
Projektledare

0705-54 13 99
hakan@schoonsmaleri.se

Joakim Petersson
Projektledare

0705-93 95 54
Joakim@schoonsmaleri.se

Jan-Inge Jönsson
Projektledare

0708-35 17 99
jan@schoonsmaleri.se