Att jobba på schööns

Vill du vara med på resan mot #framtidensmåleri? Här hittar du aktuella jobbannonser och information om hur du skickar in en spontanansökan eller förfrågan om praktikplats.

Servicemålare till malmö och landskrona

För att stärka upp vår serviceflotta söker vi nu fler servicemålare i Malmö och Landskrona. Du besitter social kompetens och delar vår ambitionsnivå att fortsätta vara ett av Skånes mest framstående måleriföretag, med yrkesstolthet och kvalitet före kvantitet i alla lägen.

LÄS MER

Ackordsmålare till nyproduktion

För att stärka upp vår nyproduktionsavdelning söker vi nu fler ackordsmålare. Du är en driven person som delar vår ambitionsnivå att fortsätta vara ett av Skånes mest framstående måleriföretag, med yrkesstolthet och hög produktivitet i kombination med hög kvalitet i alla lägen.

LÄS MER

Spontanansökan

Vi söker alltid kreativa och skickliga målarkollegor. Vill du vara med och skapa hållbart måleri som kommer gynna kommande generationer? Och vill du vara en del av ett starkt team som värderar verkshöjd och hantverksskicklighet? Då passar din profil in på Schööns Måleri, tillsammans skapar vi Framtidens Måleri!

Om du känner dig redo för nya utmaningar tveka inte att kontakta oss på 040-18 00 35 eller info@schoonsmaleri.se. Märk ditt mail med ”Spontanansökan”.

Praktikplats

Vi ser vårt ansvar att hjälpa till att utbilda nästa generations målare och tar därför emot flera elever på praktik varje termin. Oavsett om du utbildar dig på gymnasienivå eller om du yrkesväxlar är du välkommen att skicka in en förfrågan om praktikplats.

Letar du praktikplats och vill undersöka möjligheten att vara hos oss? Kontakta oss på 040-18 00 35 eller info@schoonsmaleri.se. Märk ditt mail med ”Praktikplats”.

Frågor om att jobba på schööns?

Kontakta oss

Håkan Ståhl
Projektledare

0705-54 13 99
hakan@schoonsmaleri.se

Jan-Inge Jönsson
Projektledare

0708-35 17 99
jan@schoonsmaleri.se

Joakim Petersson
Projektledare

0705-93 95 54
joakim@schoonsmaleri.se

Bjarne Svendsen
KALKYLATOR / KVALITETSANSVARIG

0705-54 17 40
bjarne@schoonsmaleri.se