Anlita målare

Att anlita en hantverkare kan vara svårt och omständligt, men hos oss på Schööns Måleri ska det vara enkelt, tryggt och kul att köpa måleri och samtidigt till bra kvalitet! Vi utför alla sorters måleritjänster såsom mindre och snabba renoveringsarbeten som den lilla hallen till större och mer komplexa uppdrag som det nya köpcentret Emporia i Hyllie, Malmö.

Vi verkar i större delen av Västra Skåne, från Landskrona till Trelleborg, och producerar drygt 124 000 timmar måleri varje år varav cirka hälften är inom nyproduktion. Våra uppdragsgivare är alltifrån privatpersoner till de ledande byggföretagen i regionen, förvaltningsbolag, bostadsrättsföreningar och kommuner.

Såhär fungerar det

1. Kontakt

Kontakta oss via kontaktformulär här på hemsidan, genom mejl, per telefon eller på våra sociala medier. Vanligtvis svarar vi direkt och absolut senast inom 24 timmar.

2. Beskriv vad du behöver hjälp med

Vi bestämmer en tid för genomgång av omfattningen på plats, där vi tillsammans med er går igenom vad som skall göras och vi kommer gärna med tips och råd på behandlingar, färgsättning med mera. Ofta kan vi lämna pris på bilder och beskrivningar direkt genom mejlen, men det bestämmer ni helt och hållet själva.

3. Kostnadsfri offert

Vi lämnar en kostnadsfri offert. För oss är det väldigt viktigt att ni som kund vet vad som ingår, därför lämnar vi alltid, i den mån det går, ett fast pris där alla kostnader så som färg, skyddsmaterial, verktyg, servicebil med mera är inkluderat. Med andra ord, inga dolda kostnader!

4. Utförande

Vid beställning får ni en skriftlig bekräftelse och sedan bestämmer vi i samråd med er en tid för utförandet som vi sedan gör allt för att hålla. Under hela processen har vi löpande kontakt så du som kund vet vad som händer och vi följer alltid upp varje projekt så att resultatet har blivit som ni förväntat er!

Kostnadsfri offert

Vi erbjuder kostnadsfri konsultation och offert för alla måleriarbeten. Tveka inte att höra av er med ert måleriprojekt.

Offertförfrågan
Låt oss hjälpa er med ert måleriprojekt

Kontaktpersoner

Håkan Ståhl
Projektledare

0705-54 13 99
hakan@schoonsmaleri.se

Jan-Inge Jönsson
Projektledare

0708-35 17 99
jan@schoonsmaleri.se

Joakim Petersson
Projektledare

0705-93 95 54
joakim@schoonsmaleri.se

Bjarne Svendsen
KALKYLATOR / KVALITETSANSVARIG

0705-54 17 40
bjarne@schoonsmaleri.se